Skip to content
Home » Blog » Interieuradvies | Badkamer Tubbergen

Interieuradvies | Badkamer Tubbergen

” Warmte, Rust, Ontspanning “

Voor deze badkamer in Tubbergen heb ik een prachtig badkameradvies mogen maken. Als eerste zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe indeling. Het bad hoefde immers niet meer terug te komen in de nieuwe badkamer. Voor de indeling hebben we de mogelijkheden bekeken om de plaats van de deur te verplaatsen aangezien we dan vrijer waren in de indeling.

Door de nieuwe locatie van de deur kregen we de mogelijkheid om de positie van de douche ook een andere plek te geven. Het resultaat is een een heerlijke ruim opgezette ruimte. Waar voldoende ruimte is om voor de spiegel te staan. Maar ook een riante douche. Een zeer geslaagde indeling voor deze badkamer in Tubbergen!

Verder is er gekozen voor een lichte en rustige marmerlook tegel. Deze tegel hebben we gecombineerd met een rustige en vooral warme natuursteenlook tegel. Dit geheel zorgt ervoor dat het wel warm maar ook licht aanvoelt.

Het meubel is een ruim maatwerk hoekmeubel geworden. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de schuinte onder het dak en creëren we dus voldoende opbergruimte. Door de riante spiegel in de badkamer krijgt het geheel een nog ruimtelijker en luxueuzer gevoel.

Al met al is dit dus een erg sfeervolle badkamer geworden. Door het advies aan huis zijn we echt tot andere inzichten gekomen met bijvoorbeeld de schuinte en lichtinval van de ruimte. Dit is dan ook een erg waardevolle meerwaarde van een advies aan huis.

Contact:

Ook een prachtig interieur ontwerp ontvangen van je eigen woning? Neem dan zeker eens contact met mij op! Ik bied verschillende pakketten aan met elk zijn eigen diensten.

“Maak van jouw Huis een Droomhuis, doormiddel van het juiste advies”

Benieuwd naar wat ik nog meer heb gemaakt?

Toilet Ontwerp Zwolle