Skip to content
Home » Blog » Interieuradvies | Ensuite Badkamer Hardenberg

Interieuradvies | Ensuite Badkamer Hardenberg

Ensuite-Badkamer Hardenberg

“Hotel Chique, Warm en Sfeervol”

Badkamer Ensuite badkamer

Bad in slaapkamer

slaapkamer met hout en behang
Slaapkamer Ensuite badkamer

In deze badkamer kreeg ik de opdracht om een logische indeling te bedenken voor deze badkamer. De klant deed zelf al voorzichtig het voorstel om van de badkamer een ensuite badkamer te maken. Er zat immers al een schuifdeur tussen.

Ik heb verschillende indelingen bedacht, mogelijkheden waar de badkamer gescheiden was van de slaapkamer of een optie waar alles samen komt in een ruimte. Uiteindelijk heb ik er samen met de klant voor gekozen om verder te gaan met deze indeling. Dit was namelijk de meest sfeervolle optie.

Doordat de badkamer en de slaapkamer nu waren gebonden aan elkaar was het een logische stap om de sfeer van de badkamer doortrekken in de slaapkamer. Door deze keuze heb je echt een eenheid in je ruimtes en betrek je ze ook bij elkaar.

Deze ensuite badkamer vind ik dus ook een perfect voorbeeld van een hotel gevoel in je eigen huis. Een ensuite heeft nog veel meer voordelen. Ik heb hier al eens een blog over geschreven. Lees deze hier.

Contact:

Ook een prachtig badkamer ontwerp ontvangen van je eigen badkamer? Neem dan zeker eens contact met mij op! Ik bied verschillende pakketten aan met elk zijn eigen diensten.

“Maak van jouw badkamer een droombadkamer”