Skip to content
Home » Blog » Interieuradvies | Badkamer Lemelerveld

Interieuradvies | Badkamer Lemelerveld

Badkamer Lemelerveld

“Wellness, Warm en Luxe”

Warm licht
Middelwarm licht
Koel Licht

Badkamer Realisatie Lemelerveld:

Deze badkamer was na 25 jaar wel toe aan vervanging. De wens van de klant was een nieuwe badkamer indeling met alle onderdelen, dus een bad, inloopdouche, toilet en ruim meubel.

Dit alles is gelukt in dit ontwerp. Doormiddel van het plaatsen van een muurtje lijkt het alsof het je heel veel ruimte kost. Maar niks is minder waar, op deze manier creëer je namelijk aan de ander kant van het muurtje een mooie plek om je badmeubel te plaatsen.

In deze badkamer is er ook zeker nagedacht over het wellness gedeelte. Een ruim bad waar je lekker in kunt ontspannen, een heerlijke regendouche waar je uren onder kunt staan, een Sunshower die je helpt bij de aanmaak van vitamine-D en het herstel van je spieren en niet te vergeten de Douche-WC die zorgt voor een ultiem schoon gevoel na je toilet bezoek.

Vooraf heb ik deze badkamer tot in detail getekend. In deze tekening kreeg de klant al een duidelijk beeld van de bedachte sfeer en indeling. Binnen dit ontwerp is er ook nog nagedacht over een verlichtingsplan. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Voor elke sfeer in deze badkamer kun je kiezen voor je eigen verlichting. In bad met het licht gedimd of voor de spiegel met helder licht. Je kunt de verlichting dus helemaal afstemmen op je eigen stemming.

Dit ontwerp heb ik ook gebruikt om het verschil tussen ontwerp en realisatie te laten zien.

Contact:

Ook een prachtig badkamer ontwerp ontvangen van je eigen badkamer? Neem dan zeker eens contact met mij op! Ik bied verschillende pakketten aan met elk zijn eigen diensten.

“Maak van jouw badkamer een droombadkamer”