Skip to content

Over mij

Over Studio Loyd

Hallo, Ik ben Loyd Wesseling het gezicht achter Studio Loyd.

In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om bezig te zijn met de sfeer en indeling van verschillende ruimtes. Op mijn vrije dagen ben ik dan ook graag te vinden in verschillende woonwinkels.

Wie is Studio Loyd?

Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding Interieuradviseur en zit ik in het 4e en laatste jaar van mijn opleiding. Ik ben nu dus ook druk bezig met het afronden van mijn opleiding. Naast mijn opleiding heb ik al een aantal jaar ervaring in verschillende interieur bedrijven. Via verschillende stages ben ik erachter gekomen dat ik de badkamer misschien wel het leukste onderdeel vind van het interieur.

Ik kan dan ook echt blij worden als een ontwerp precies zo uitpakt als dat je het van tevoren hebt bedacht, en dit proces begint al bij de tekentafel. Tijdens het tekenen van de badkamer word ik dan vaak ook al erg enthousiast van alles wat er te zien is. Prachtige marmers, een strakke betonlook of misschien wel een maatwerk meubel. Het zijn allemaal onderdelen van de badkamer waar ik erg blij van word.

Het mooie van dit werk is dat je altijd bezig bent met het oplossen van woonproblemen van een ander. Op deze manier probeer je er dan ook samen iets heel moois van te maken. De klant vertelt wat hij mooi vind en ik ga daar mee aan de slag om dit te vertalen in een prachtig ontwerp.

Naast de badkamer vind ik het ook heel erg leuk om bezig te zijn met de andere ruimtes in een huis. Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vraag zeker naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat ik al gemaakt heb?

Bekijk dan mijn portfolio. Hier staan verschillende projecten van mij die ik heb mogen uitvoeren/uitwerken.