Skip to content
Home » Blog » Interieuradvies | Toilet Zwolle

Interieuradvies | Toilet Zwolle

Ontwerp: Toilet Ruimte Zwolle

” Warm, Speels, Hotel Chique “

Niet iedereen heeft de luxe voor een ruim gasten toilet. In dit ontwerp was dat wel het geval. Doormiddel van deze grote ruimte heb je de luxe om te kiezen voor een ruim badmeubel waar ja prima je handen kunt wassen (en zelfs nog even checken of je haar nog steeds goed zit). Voor dit toilet in Zwolle heb ik een sfeervol ontwerp mogen maken.

In dit toilet ontwerp heb ik gebruik gemaakt van 3 verschillende soorten tegels. Dit alles bij elkaar zorgt voor een stoer en sfeervol geheel. De grootste eyecatcher in deze ruimte is dan ook de wand met de marmer tegel. De marmer is erg subtiel en doormiddel van de bruine warme ader die erin zit sluit hij weer mooi aan op de rest van de tegels en de koperen kranen bij de wasbak.

De Houtstructuur tegel breekt het geheel mooi op. Door het horizontale, diagonale en verticale lijnenspel worden de vierkante tegels toch even ‘gebroken’. Hierdoor is het geheel nog speelser en voelt het wat minder massaal aan.

Wil jij je toiletruimte verder aankleden? Kijk dan eens naar de toilet accessoires van Aquanova. Deze geven nog meer sfeer aan je ruimte! Ik help je graag bij het ontwerpen en eventueel aankleden van jou Badkamer/Toiletruimte.

Contact:

Ook een prachtig interieur ontwerp ontvangen van je eigen woning? Neem dan zeker eens contact met mij op! Ik bied verschillende pakketten aan met elk zijn eigen diensten.

“Maak van jouw Huis een Droomhuis, doormiddel van het juiste advies”