Skip to content

Ben jij opzoek naar badkamer inspiratie, en heb jij ook altijd al gedroomd van een sfeervolle badkamer waar je helemaal tot rust kan komen? Maar loop jij vast bij de indeling of sfeerbepaling? Dan kan het soms fijn zijn om hulp te krijgen van een externe partij. Ik bied verschillende adviezen aan waarin ik je graag help bij het ontwerpen van jouw Droombadkamer!

Dit kan gaan om een badkamer renovatie, of misschien wel een badkamer in een nieuwbouwwoning. Voor elk type is er wel een geschikte oplossing.  

Van plan om te (ver)bouwen? Maar twijfel je nog?

Moodboard Badkamer

Dan kan het soms fijn zijn om dit van tevoren goed te overwegen. Een badkamer is immers geen goedkope aanschaf. Voor dit soort situaties is het mogelijk om het eerste pakket af te nemen. Dit is het badkamer inspiratie pakket, ik denk hiermee over de mogelijkheden van de indeling en ik kan je helpen bij al je vragen. Het makkelijke hiervan is dat ik een onafhankelijke partij ben. Ik heb mijn kosten namelijk al verdiend aan de advieskosten. Hierdoor krijg je een onafhankelijk advies en heb je dus geen last van opdringerige verkopers die hun target aan het einde van de maand moeten halen.

Mocht je van plan zijn om een huis te kopen maar twijfel je nog omdat de huidige badkamer in de woning niet helemaal aan je wensen voldoet? Dan kan het eerste pakket ook een oplossing voor jou zijn. Dit kan namelijk al met alleen een Funda tekening. Op deze manier maak je een weloverwogen beslissing bij de aankoop van uw huis.

Of misschien heb je wel een nieuwbouwwoning maar twijfel je of je buiten de standaard keuzes van het bouwbedrijf wilt gaan. Op deze manier kun je met een relatief kleine investering onderzoeken of het jou de moeite waard is om hier in de bouw extra geld aan uit te geven. In een Nieuwbouwwoning gaat het namelijk al snel om een eurootje hier en een eurootje daar. Op deze manier kun je dus goed je van tevoren ingestelde budget bewaken maar onderzoek je wel of het misschien toch de moeite waard is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op!

Benieuwd naar wat ik al gemaakt heb?

Bekijk dan mijn portfolio. Hier staan verschillende projecten van mij die ik heb mogen uitvoeren/uitwerken.

Toilet Ontwerp Zwolle