Skip to content

Mocht je een nieuwbouwwoning aan het bouwen zijn dan loop je al snel tegen een aantal beperkingen aan. Elke stap die het bouwbedrijf extra moet zetten word al gefactureerd richting de opdrachtgever. En je hebt voor je badkamer in je nieuwbouw woning soms maar beperkte keuzes in de indeling en materialen. Veel bouwbedrijven bieden dan wel aan dat je ook buiten het van tevoren bedachte assortiment kunt zoeken maar dit kost vaak veel geld.

Maak een weloverwogen beslissing

Moodboard Badkamer

Twijfel je nou nog om deze keuze misschien wel te maken? Krijg je wel je vooraf gedroomde droom badkamer in je nieuwbouw woning voor deze meerprijs terug? Dan is het misschien een idee om te kijken naar een inspiratie adviesgesprek! In dit advies bespreken we alle mogelijkheden van jullie badkamer. Denk aan de verschillende mogelijke indelingen. Wel een ligbad of misschien wel niet. Kies je voor een inloopdouche of ga je voor een cabine? Dit zijn allemaal keuzes die je kunt maken in je badkamer, en elke keuze heeft natuurlijk weer invloed op het budget en je beleving.

Het grote voordeel om van tevoren te kijken naar dit advies, is dat je een goede afweging kan maken of deze meerprijs ook echt de moeite waard is. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je achteraf spijt hebt van je keuzes.

Voor dit advies kom ik thuis langs met mijn schetsboek en materialen. We kijken samen naar de mogelijkheden en we kunnen het ook alvast hebben over de mogelijkheden. Na dit advies bent u vrij om toe doen wat u wilt. Bent u van plan om de badkamer toch een extra touch te geven? Dan kunt u het advies altijd uitbreiden naar uitgebreide 3D-ontwerpen waar het plan echt tot leven komt. En misschien zegt u we dat u het fijner vind om de badkamer te houden zoals hij door het bouwbedrijf word aangeleverd.

Ik bied verschillende gesprekken aan! Kijk eens rustig tussen alle mogelijkheden, in misschien sta ik binnenkort wel bij jou op de stoep om het advies compleet te maken. Neem gerust contact op met mij.

Benieuwd naar wat ik al gemaakt heb?

Bekijk dan mijn portfolio. Hier staan verschillende projecten van mij die ik heb mogen uitvoeren/uitwerken.