Skip to content
Home » Blog » Van ontwerp Naar realisatie

Van ontwerp Naar realisatie

Tegenwoordig zijn tekeningen niet meer van echt te onderscheiden. Kijk maar eens naar dit badkamer ontwerp. Doormiddel van verschillende tekenprogramma’s en render programma’s kunnen tekeningen zo goed gemaakt zijn dat ze bijna echt lijken. Hieronder laat ik je een van mijn badkamer ontwerpen zien in combinatie met de uiteindelijke realisatie.

In de tekening kan ik rekening houden met de exacte maten van de ruimte, op deze manier zie je ook direct of de wensen realistisch zijn.

Tekening:

Realisatie:

Doormiddel van een 3D-Tekening heb je dus een goed beeld hoe jou droombadkamer eruit kan komen te zien. Je ziet de sfeer, indeling, de materialen en je krijgt een goed beeld van het uiteindelijke plaatje.

Ook een ontwerp ontvangen van jou droombadkamer? Ik help je graag! Neem eens een kijkje tussen mijn verschillende pakketten of vraag naar de mogelijkheden via mijn contact pagina.

Badkamer Realisatie: Badkamer Lemelerveld