Skip to content

Bij Studio Loyd begrijp ik dat je badkamer meer is dan zomaar een functionele ruimte. Het is een plek waar je je dag begint en eindigt. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe badkamer of overweegt om je huidige badkamer te renoveren, ik sta voor je klaar om je te helpen. Mijn badkamer adviezen vinden plaats in de omgeving Overijssel.

Studio Loyd biedt een scala aan mogelijkheden voor badkamer advies in Overijssel, allemaal afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar professioneel inzicht in de indeling van je badkamer of een gedetailleerde 3D-tekening wilt om je droombadkamer te visualiseren, wij hebben de juiste oplossing voor jou, en daarom bieden we verschillende pakketten die aan jouw wensen voldoen.

Moodboard Badkamer

Het grote voordeel van badkameradvies aan huis is de snelheid en personalisatie. Bij Studio Loyd werken ik nauw samen met de opdrachtgever om je badkamerwensen zo goed mogelijk te vertalen in een gepast ontwerp. Door bij jou thuis te komen, kunnen we de ruimte in persoon bekijken en metingen uitvoeren, wat resulteert in een op maat gemaakt ontwerp voor jouw badkamer. Betaald advies kent nog een aantal extra voordelen.

Interieuradvies gericht op Badkamers

Studio Loyd is gespecialiseerd in interieuradvies, met speciale aandacht voor badkamers in de regio Overijssel. Mijn ontwerpen zijn doordacht, stijlvol en functioneel, waarbij ik rekening houd met jouw wensen en de kenmerken van de ruimte. Ik ben namelijk voorstander van goede ontwerpen die passen bij de ruimte en de wensen.

Het proces begint met een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw idee├źn en behoeften. We bespreken je dagelijkse routine, gezinsgrootte, en eventuele specifieke vereisten. We moedigen je ook aan om inspiratiebronnen zoals afbeeldingen, tijdschriftknipsels of online moodboards te delen, zodat ik je stijl en smaak beter begrijpen.

Vervolgens bespreken we het budget en stellen we een ontwerpschets op die jou een voorproefje geeft van je nieuwe badkamer.

Studio Loyd is jouw partner voor badkameradvies in Overijssel. Ik streef ernaar om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken door persoonlijk advies en op maat gemaakte ontwerpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van de badkamer van je dromen. Jouw badkamertransformatie begint hier, bij Studio Loyd.

Benieuwd naar wat ik al gemaakt heb?

Bekijk dan mijn portfolio. Hier staan verschillende projecten van mij die ik heb mogen uitvoeren/uitwerken.

Ensuite badkamer ontwerp
Toilet Ontwerp Zwolle