Skip to content
Home » Blog » Een ensuite badkamer, Wie wilt dat nou niet?

Een ensuite badkamer, Wie wilt dat nou niet?

Wat is er nou heerlijker als zo vanuit je bed onder de douche te stappen. Een ensuite badkamer is echt een meerwaarde aan je woongenot. Het geeft je namelijk het ultieme gevoel van wellness, rust, luxe en ontspanning. Niet voor niks dat de meeste hotels de badkamer en slaapkamer combineren.

vanaf wanneer heb je een Ensuite badkamer?

Een ensuite badkamer kun je al op verschillende manieren creëren. Zo heb je al een ensuite badkamer als je ervoor kiest om een bad of een douche in je slaapkamer te plaatsen. Door deze toevoeging aan je slaapkamer heb je echt een meerwaarde in je huis. Je stapt zo vanuit je bed in bad of onder de douche.

Het mooiste is natuurlijk om een eenheid te creëren tussen de slaapkamer en de badkamer. Dit kan doormiddel van je materiaalgebruik. Bijvoorbeeld de vloer van de badkamer doortrekken in het slaapgedeelte, het kleurgebruik maar ook door te kijken naar de sfeer in de beide ruimtes. Denk hierbij aan de verlichting en de accessoires.

Creëer een nog grotere wellness ervaring!

Ensuite badkamer

Een slaapkamer en badkamer zijn 2 hele mooie ruimtes om te combineren, het zijn namelijk beide ruimtes waar het fijn is om tot rust te komen. Dit kun je alleen nog maar verder versterken doormiddel van het toevoegen van verschillende wellness producten, zoals bijvoorbeeld een Sunshower. Door een toevoeging van bijvoorbeeld een Sunshower haal je alles uit je douchebeurt. Je kunt dit gevoel ook versterken doormiddel van de kleuren die je gebruikt. Wanneer je voor een donkere kleur gaat zul je namelijk meer tot rust komen in je ruimte.

Voor het maken van een ensuite badkamer zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten, zoals vocht en privacy. Hier help ik je graag mee. Neem eens een kijkje bij mij prijzen. Ook heb ik al eens een ontwerp mogen maken van een ensuite badkamer.