Skip to content

Studio Loyd begrijpt dat je badkamer veel meer is dan slechts een functionele ruimte. Het is de plek waar je de dag begint en eindigt, een oase van ontspanning en persoonlijke verzorging. Of je nu een geheel nieuwe badkamer wilt creëren of nadenkt over een renovatie van je huidige badkamer, ik ben hier om je te ondersteunen. Bij Studio Loyd vind je het perfecte badkamer advies in de omgeving van Zwolle.

Mogelijkheden

Studio Loyd biedt verschillende mogelijkheden voor badkameradvies, volledig aangepast aan jouw specifieke wensen. Of je nu behoefte hebt aan professioneel inzicht in de indeling van je badkamer of een gedetailleerde 3D-tekening om je droombadkamer te visualiseren, ik heb de juiste oplossingen. Mocht u specifieke wensen hebben? Dan is dit ook altijd mogelijk.

Een van de grote voordelen van badkameradvies aan huis is de snelheid en de persoonlijke benadering. Bij Studio Loyd werken ik nauw met jou samen om jouw badkamerwensen en visie te begrijpen. Door bij jou thuis te komen, kan ik de ruimte persoonlijk inspecteren en metingen uitvoeren, wat resulteert in een op maat gemaakt ontwerp voor jouw badkamer in samenhang met jouw woonwensen.

interieuradvies

Studio Loyd is gespecialiseerd in interieuradvies, met bijzondere aandacht voor badkamers in de regio Zwolle. mijn ontwerpen zijn doordacht, stijlvol en functioneel, waarbij ik rekening houd met jouw wensen en de kenmerken van de ruimte. ik geloof dat een badkamer zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch moet zijn.

Het proces begint met een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw ideeën en behoeften. We bespreken je dagelijkse routine, gezinsgrootte en eventuele specifieke vereisten. ik vraag je ook om inspiratiebronnen zoals afbeeldingen, tijdschriftknipsels of online moodboards te delen, zodat ik je stijl en smaak beter kan begrijpen.

Vervolgens bespreken ik het budget en stellen we een ontwerpschets op die jou een voorproefje geeft van jouw nieuwe badkamer.

Studio Loyd is jouw partner voor badkamer advies in de regio Zwolle. Ik ben toegewijd aan het realiseren van jouw droombadkamer door persoonlijk advies en op maat gemaakte ontwerpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen en ontdek hoe ik je kan helpen bij het realiseren van de badkamer van jouw dromen. Jouw badkamertransformatie begint hier, bij Studio Loyd.

Benieuwd naar wat ik al gemaakt heb?

Bekijk dan mijn portfolio. Hier staan verschillende projecten van mij die ik heb mogen uitvoeren/uitwerken.

Interieuradvies badkamer Zwolle