Skip to content
Home » Blog » Interieuradvies | Badkamer Dedemsvaart

Interieuradvies | Badkamer Dedemsvaart

Voor deze badkamer in Dedemsvaart heb ik een prachtig ontwerp mogen maken. Als eerste zijn we aan de slag gegaan met de indeling. De ruimte was immers nog volledig vrij in te delen. Er is een locatie voor de deur en voor het raam bepaald en we zijn aan de slag gegaan met de indeling.

Ook in de materiaalkeuzes zijn er verassende en prachtige keuzes gemaakt. Zo is er gekozen voor een “behang’ Look tegel op de achterwand van de douche en het badkamermeubel. En is er achter het bad gekozen voor een mooie en stoere darts vormige tegel.

In dit ontwerp is er ook ruimte geweest om te kijken naar verschillende wellness elementen. Zo is er gebruik gemaakt van een Sunshower en is er gekozen voor een ruim ligbad waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Naast dit badkamer ontwerp heb ik voor dit huis in Dedemsvaart ook mee mogen denken met de rest van het interieur. De tekeningen hiervan zijn ook al te vinden.

Kun jij ook hulp gebruiken bij het indelen / inrichten van uw badkamer? Studio Loyd helpt u graag! Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Ontwerp: Studio Loyd

Materialen: Tegelskopen.nl

Kun jij ook hulp gebruiken bij het ontwerpen van uw badkamer? Neem dan eens een kijkje tussen de verschillende pakketkeuzes.